Hae tästä blogista

Kinuski-sulkaaleivokset


Pohja:
300g divestige
70g sulaa voita

Kinuski:
2dl vispikermaa
2dl fariinisokeria
1dl sokeria

Kuorrutus:
200g hasselpähkinäsuklaata
öljyä

Murskaa keksit tehosekoittimessa ja sekoita keskenään voisulan kanssa. Kaada seos leivinpaperin päälle suorakaiteen muotoiseen astiaan. Laita hetkeksi kylmään kunnes kinuski valmistuu. Mittaa kinuskin ainekset kattilaan ja anna kiehua noin 20 minuuttia kunnes massa on paksumpaa. Kaada kinuski keksipohjan päälle. Tasoita ja laita jääkaappiin kunnes kuorrutus on valmis. Sulata suklaa kattilassa öljyn kanssa ja kaada sitten kinuskin päälle. Leikkaa kovettunut kinuski-suklaaleivos pieniksi paloiksi ja tarjoile kahvin/teen kera.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti