Hae tästä blogista

Mustikkarahkakakku

Pohja:
150 g Domino-keksejä
100 g pehmeää voita

Täyte:
2 dl kuohukermaa
1 dl sokeria
2 prk maitorahkaa
1 tl vanilliinisokeria
2 dl mustikoita
3-4 liivatetta
sitruunan mehu

Päällinen:
4 dl mustikoita + tomusokeria
2 dl vettä
1 dl hyytelösokeria

Murskaa keksit tehosekoittimessa/sauvasekoittimella ja yhdistä siihen sulanut voi. Lisää massa irtokakkuvuoan pohjalle. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma, lisää muut ainekset keskenään. Lisää liivatteet kuumennettuun sitruunan mehuun ja sekoita tämä vaahdon sekaan. Yhdistä vaahto muuhun seokseen ja lisää pohjan päälle. Laita kakku jääkaappiin hyytymään 4h tunniksi. Lisää mustikat tunti ennen tarjoilua. Yhdistä vesi ja hyytelösokeri kattilassa ja kiehauta ja lisää mustikoiden päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti