Taikina:
4 kananmunaa
1,5 dl sokeria
1 dl vehnäjauhoja
½ dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 dl vispikermaa
100 g omena-kaneli rahkaa
100 g sulatettua suklaata
2 rkl sokeria
½ tl kanelia
Päällinen:
1 dl vispikermaa
100 g sulatettua suklaata
koristeluun suklaalastuja
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet siivilän läpi sekoittaen. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 6-8 min.
Vaahdota kerma ja sekoita siihen muut täyteainekset. Levitä täyte jäähtyneelle pohjalle ja kääri levy rullalle.
Vaahdota kerma ja sekoita siihen sulatettu suklaa. Levitä kuorrutus kääretortun pinnalle ja koristele suklaalastuilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti