Hae tästä blogista

Mehevä punajuuririsotto


300 g punajuurta
1 sipuli ja valkosipuli
2 rkl oliiviöljyä
2,5 dl risottoriisiä
2 dl omenamehua tai omenasiideriä
6 dl kasvis/kanalientä
3 rkl parmesaanijuustoa

Kuori ja pilko punajuuret pieneksi paloiksi. Kuumenna öljy kattilassa ja lisää punajuuret ja silputtu sipuli. Anna hautua 5-10 minuuttia ja lisää  risottoriisi omenamehun/siiderin kera. Lisää kasvis/kanalientä hiljalleen kun neste on imeytynyt ja muista hämmennellä. Hauduta risotto kypsäksi pienellä lämmöllä 25-30 minuuttia. Kääntele lopuksi joukkoon parmesaaniraaste.

Vinkit: Punajuuri sopii myös raasteena. Kannattaa kokeilla sekaan vaikka omenaraastetta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti