Hae tästä blogista

Creme brülee



3 keltuaista
40g sokeria
1prk kuohukermaa
1,5dl maitoa
sitruunan kuoret 
vaniljatanko
ruokosokeria kuorrutukseen
tuoreita mustikoita/mansikoita pinnalle

Kuumenna kerma, maito, sitruunan kuoret ja vaniljatanko kattilassa välillä sekoittaen, älä keitä. Jäähdytä. Sekoita kulhossa keltuaiset ja sokeri. Kaada hyvin hitaasti siivilän läpi kermamaitoseos keltuaisen päälle koko ajan sekoittaen.

Kaada massa vuokiin ja laita vuoat syvälle pelille, jossa on vettä puoleen väliin vuokia. Laita foliot vuokien päälle ja kypsennä uunnissa 150C 20min. kunnes vanukkaat ovat hyytyneet. Jäähdytä. Juuri ennen tarjoilua ruskista vanukkaan pinta ruokokidesokerilla uunin ylätasolla/kaasupolttimolla. Lisää marjat ja ei muuta kuin maiskuttelemaan. :)

















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti