Hae tästä blogista

Spagetti Bolognese

           



1 punasipuli
1 paprika
1 kourallinen herkkusieniä
2 prk yrttitomaattisosetta
400g jauhelihaa
suolaa, pippuria, paprikajauhetta
loraus sitruunanmehua

400g spagettia
1-2tl suolaa keitinveteen
oliiviöljyä

Laita spagettivesi liedelle ja aloita samalla kuullottamaan punasipuli ja jauheliha oliiviöljyn kera kasarissa. Lisää tämän jälkeen herkkusienet ja paprika joukkoon sekä mausta seos. Lisää lopuksi tomaattisose. Anna hautua vielä sen aikaa kunnes spagetti on valmista.

Vinkit:
Lisää ainekset kasarille vasta kun öljy tirskuu.
Lisää chiliä/valkosipulia jos haluat tulisempaa makua.
Laita mausteet aina jauhelihaan, jotta maku säilyy (ei nesteeseen).
Lisää spagettikeitinveteen reilusti suolaa vasta kun vesi kiuhuu.
Lorauta tippa oljyä spagettiin kun olet kaatanut keitinveden pois. Se estää spagettinauhoja tahmautumasta toisiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti