1 pkt piparimassaa
6-7 erikokoista tähtimuottia
pikeeriä
tomusokeria
Pikeerin ohje:
1 valkuainen
6 dl tomusokeria
puolikas sitruunan mehu
Kaulitse piparimassa ohueksi levyksi ja leikkaa siitä 3 kpl kutakin tähtimuottikokoa.
Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 5-7 min. Valmista puolikas annos pikeeriä vatkaamalla tomusokeri ja valkuainen sekä lisäämällä sitruunan mehua, jotta väristä tulee valkoinen ja tahnasta jäykempi. Koristele tähtien reunat pikeerillä. Yhdistä tähdet lomittain isoimmasta pienimpään yksitellen kunnolla painaen, jotta kuusi pysyy kasassa. Lisä pienin tähti päälimmäiseksi ja kiinnitä pikeerillä. Ripottele päälle tomusokeria tuomaan talven tuntua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti